Contact

Klaar voor online succes?

De volgende stappen

1. Wij nemen contact op
Bij CaseMedia werken we op maat en geloven we in een persoonlijke aanpak. Wanneer jij het formulier invult, nemen we snel contact op om de doelen en wensen te bespreken.

2. Ontvangst van een gespecificeerde offerte
Op basis van de gegeven informatie zullen wij een voorstel op maat samenstellen. Wij sturen de offerte via e-mail, zodat je deze op je gemak kunt bekijken. In de offerte zullen we de details en kosten van de opdracht duidelijk beschrijven. Als je vragen hebt over de offerte of als er aanpassingen nodig zijn, neem dan gerust contact met ons op.

3. Samen aan de slag!
Wanneer er akkoord is op ons voorstel, gaan we direct aan de slag! We zullen je regelmatig op de hoogte houden van het project. Pas wanneer jij tevreden bent met het eindproduct zullen wij de opdracht als afgerond beschouwen.

Stuur een bericht

Voor de startende ondernemers

Minimale investering voor een sterk merk

CaseMedia helpt ondernemers bij het realiseren van hun digital branding doelstellingen. Met onze op maat gemaakte oplossingen op het gebied van digital strategy, digital design en website realisatie, zorgen wij ervoor dat jouw merk opvalt en een blijvende indruk maakt.

Heb jij vragen over onze diensten of wil jij graag een offerte op maat ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en ons team zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen om jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van professioneel advies.

Zijn er vragen?

Stuur gerust een e-mail!

contact@casemedia.nl
KvK: 86697536
IBAN: NL58KNAB0507148908