Succesverhalen van ondernemers zoals jij

Daisy Nails 078
Eenvoudig afspraken beheren

Het bijhouden van een ondernemingsagenda met pen en papier kan een hele klus zijn, zeker als er veel afspraken en wijzigingen zijn. Daisy Nails 078 vond dit ook en vroeg CaseMedia om hulp. Het resultaat? Een fantastische website waarmee afspraken eenvoudig en automatisch kunnen worden gemaakt, zodat Daisy Nails 078 kan doen waar ze het beste in is: de mooiste nagels maken!

Binnen drie weken na aanlevering van het design was de website van Daisy Nails 078 volledig responsive ontwikkeld. Onze focus lag op het bieden van een optimale gebruikerservaring op alle apparaten.

Een belangrijke feature van de website is de mogelijkheid voor gebruikers om eenvoudig boekingen te maken. Voor zowel de consument als de beheerder hebben we een gebruiksvriendelijke omgeving gecreëerd. Daisy Nails 078 kan nu alle gemaakte boekingen overzichtelijk beheren en aanpassen, terwijl klanten sneller en duidelijker afspraken kunnen maken. Daarnaast hebben we verschillende e-mail workflows ingesteld, zoals een herinneringsmail om ervoor te zorgen dat klanten hun afspraak niet vergeten.

Kortom, de website van Daisy Nails 078 is met veel liefde ontwikkeld om klanten een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden bij het boeken van hun afspraken. Laat die nagels maar komen!

BIMPOWER
Uw full-service BIM-partner

BIMPOWER had behoefte aan een nieuwe website die eenvoudig te beheren is en die hun expertise in Building Information Modeling (BIM) duidelijk communiceert. CaseMedia heeft de website voor BIMPOWER gerealiseerd via WordPress. We hebben templates opgezet die perfect aansluiten bij hun visie en doelstellingen.

BIMPOWER maakt met plezier en gemak gebruik van de beheer-functionaliteiten van de website. Ze zijn in staat om eenvoudig pagina’s toe te voegen, te verwijderen, afbeeldingen te wijzigen en nog veel meer. Dit betekent dat ze de website op elk gewenst moment kunnen updaten en aanpassen, zonder afhankelijk te zijn van externe hulp.

Daarnaast communiceert de nieuwe website van BIMPOWER hun BIM-expertise op een duidelijke en toegankelijke manier. Door het gebruik van heldere taal, aantrekkelijke afbeeldingen en een gestructureerde indeling kunnen bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben. Dit heeft geresulteerd in een uitstekende conversie op de website.

Ook op deze pagina staan?

Neem contact met ons op!